Se anonymt
Forlad siden

Se anonymt

Din computer gemmer oplysninger på de hjemmesider, du besøger på internettet via din browser. Din browser er det program, du bruger til at gå på internettet fra, og kan f.eks. hedde Google Chrome, Safari, Firefox, Edge eller Internet Explorer. Hvis du er bekymret for, at nogen skal finde ud af, at du har besøgt en bestemt hjemmeside, kan du slette din browserhistorik.

Slet din browserhistorik

Du vælger selv, om du vil slette hele din browserhistorik eller kun dele af den. Vi anbefaler, at du sletter din seneste browserhistorik, når du er færdig med at besøge hjemmesider, du ikke vil have nogle skal vide noget om. På den måde er det kun en del af din browserhistorik der bliver slettet, og ikke det hele som kan virke mistænksomt, hvis nogle skulle tjekker din browserhistorik. Her er nogle link til, hvordan du sletter browserhistorik i de forskellige internetbrowsere.

Skjul dine internetbesøg

Du kan også undgå, at din computer gemmer oplysninger på de hjemmesider, du besøger på internettet, ved at åbne et “privat vindue” via din browser. Det betyder, at du ikke behøves at slette din browserhistorik, når du er færdig med at besøge hjemmesider, du ikke vil have nogle skal vide noget om. Her er nogle link til, hvordan du åbner et “privat vindue” også kaldet et inkognitovindue i de forskellige internetbrowsere.